+358 44 7008 820 [email protected]

Tervetuloa Noweneen

Koe pala pohjoista hyvinvointia

Kun saavut Noweneen laskeudut keskelle aitoa suomalaista luontoa ja pohjoista elämystä. Voit pysähtyä  ja sanoa:

{

Olen vihdoinkin Nowenessa. Haluan kuulla Pohjolan neljästä vuodenajasta – tarinoita kesän yöttömistä öistä, syksyn värikkäästä ruskasta, lumesta ja jäästä, revontulista.

Voit pyytää nowenelaista kertomaan niistä. Hän toimii oppaana vierailusi aikana.  Et varmasti ylläty, kun hän aloittaa sanomalla:
{

Tervetuloa Noweneen. Täällä voit kokea ainutlaatuisen pohjoisen hyvinvointielämyksen, joka pitää sisällään puhdasta luontoa, raikasta ilmaa ja vettä sekä mielenrauhaa. Nowene on yhdistelmä ainutlaatuisia suomalaisesta saunaperinteestä kumpuavia hoitoja ja pohjoisen kulinaarisia nautintoja. Koemme sen yhdessä tässä hetkessä.

Nowene kuulostaa planeetalta, mutta se elää Suomen puhtaasta luonnosta, vedestä ja raikkaasta ilmasta. Alueen historia kertoo halusta parantaa ihmisiä, tehdä heidän olonsa paremmaksi ja mielensä levolliseksi. Vuosikymmenten virta on antanut hyvää oloa ja parantumista. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä lämpimään ilmapiiriin ja huolehtivaisuuteen:

{

Kun he lähtevät täältä, haluamme heidän voivan hyvin – paljon paremmin kuin tänne tullessaan.

Nowene sijaitsee järvestä nousevan harjanteen päällä. Kauan sitten täällä kulkivat eränkävijät, metsästäjät ja kalastajat. Haluatko kokea samanlaisen seikkailun? Voit vaeltaa metsässä, etsiä eränkävijöiden tapaan eläinten jälkiä luonnosta tai kuunnella niiden ääniä. Katso ovatko marjat kypsyneet ja sienet nousseet sateen jälkeen maasta.

Sytytä nuotio rannalle. Kun ihailet järven tyyntä pintaa, sinusta voi tuntua uskomattomalta, että talvella sen peittää jää. Meillä Suomessa on tapana tehdä jäähän avanto, jossa uimme talvisin. Nowene-kylpylässä voit kokea arktisen kylmän kosketuksen ja suomalaisen saunan lämmön hyväilyn. Vesi ja sen puhtaus ovat meille tärkeitä ja ovat läsnä kaikkialla. Suojelemme järviämme ja juomme maailman puhtainta vettä. Ja uimme tuhansissa järvissämme, kesät talvet.

Riittääkö sinulla rohkeutta tutustua vanhoihin suomalaisiin tapoihin vaalia omaa terveyttä ja hyvinvointia? Kutsumme sinut perinteisen savusaunan lauteille ja turvehoitoihin. Lisäksi voit tuntea infrapunasaunan, suolahuoneen ja vesihieronnan vaikutukset kehossasi. Opastamme sinut Nowenen saloihin.

Nowenessa yövyt mukavan kodikkaassa ja kauniissa Hotelli Valossa, joka on sisustettu 1950-luvun retromaiseen tyyliin. Sen ikkunoista avautuu kaunis metsämaisema.

Tiedämme Nordic Wellness Experiencen takaavan sinulle täydellisen unen – joskus jopa revontulien seurassa.

Pin It on Pinterest