+358 44 7008 820 [email protected]

Suon aarre parantaa

Turvesauna ja -hoidot Nowenessa
Suo kätkee syvälle uumeniinsa terveysaarteen, maatuneen turpeen. Keski-Euroopan kylpylöissä turvetta on käytetty hoitona vuosisatoja, ja suomalainen sovellus turvehoidoista on turvesauna. Suomi on ensimmäinen maa, jossa turvetta on alettu käyttää saunomisen yhteydessä, ja hoitoa on tarjolla nyt myös Heinolassa, Nowenessa.
Ota yhteyttäVaraa hoito

Turve ja sauna kuuluvat yhteen

 

Saunaa ja kylpyjä pidetään ihanteellisina paikkoina turvehoidoille, koska lämpö edistää turpeen vaikutusta. Turvehoito on rentouttava tapahtuma, jossa on monia eri vaiheita, siksi siihen pitää varata riittävästi aikaa ja rauhaa.

Ennen saunaa, saunomisen aikana ja sen jälkeen nautitaan runsaasti vettä. Turvesauna rentouttaa ja helpottaa kipuja, vetreyttää ja lisää imunestekiertoa. Tiheät hoitosaunomiset lisäävät hyvän vaikutuksen kestoa.

Turvesaunan jälkeen keveyden tunne tulee lähes kaikille, turvotukset helpottavat ja iho tulee heleämmäksi. Hoitojen päätteeksi nautitaan rentouden tunteesta relax-luontohuoneessa.

{

Ihan mahtava aine tuo turve, ja hoidot auttavat melkein joka vaivaan. Olo on hoidon jälkeen niin ihana ja rento!

 

Turvehoidoilla on myös kosmeettisia hyötyjä

Turvehoitoja annetaan Nowenessa myös kylpyinä ja paikallishoitoina, esimerkkeinä kasvo- ja jalkahoidot. Hoito voidaan antaa myös ilman lämpövaikutusta. Turpeessa on hoitavia humushappoja, ja se on erittäin puhdasta. Turvesaunan kosmeettiset hyödyt tuntuvat heti: iho muuttuu pehmeäksi ja heleäksi, saunomiset pudottavat jopa painoa.

Ota yhteyttä

Pin It on Pinterest