+358 44 7008 820 [email protected]

Koe Nowene-Nordic Spa kylpylä ja monipuoliset hoitomme

Tervetuloa kylpyläkaupunkina tunnettuun Heinolaan! Nowene, pohjoisen hyvinvoinnin elämyskeskus sijaitsee puistomaisella alueella keskellä vehreää järvi- ja metsämaisemaa. Olemme valmiina ottamaan vastaan niin matkailijat kuin tuttumme kotikyliltä.
Varaa hoitoja

Varaa hetki Nowenessa.

Voit tästä painikkeesta tutustua Nowenen palveluihin ja tehdä varauksia.

29.2. lauantaina SPA avoinna klo 15-20
1.3. alkaen hyvinvointipäivät perjantaisin klo 14-18 ja lauantaisin klo 15-20.
Terveyshoidot ja Span saunat allaskäyttöineen ko. päivinä vain 25€/hoito tai SaunaSpa-saunamaailmakierros (sauna&altaat) 25€/henkilö.

Ilahduta LAHJAKORTILLA! Lahjakortteja Sauna/Spa-palveluihin ja Hotellimajoitukseen. Tutustu palveluihin linkistä ja tilaa lahjakortti [email protected]
tai soittamalla puh. +358 44 7008 820

Varaa hoitoihin aika etukäteen.

Nowenessa voit rentoutua ja voimaantua altailla sekä kokea suomalaisen saunakulttuurin parhaat palat. Hemmottele kehoa ja mieltä hoidoissa, joihin kuuluvat mm. turvehoito, suola-huonehoito sekä kuivavesihieronta. 

Meillä voit hengähtää ja päästä kokemaan hyvinvointia kaikilla aisteillasi.  Nowenessa löydät mielenrauhan monella tavalla. Suosittelemme piipahdusta taianomaiselle metsälammelle  tai modernille kylpylä- ja allasosastollemme. Kellu, keinuttele tai keskity vain hengittämään rauhassa veden ympäröimänä. Ammenna elämyksistä tyyneyttä ja energiaa. Vesi rauhoittaa ja poistaa ylimääräisen stressin.

Testaa ja nauti myös suomalaisita erikoissaunoistamme vaikkapa kokous- tai aktiviteettipäivän päätteeksi. Erikoisuuksiamme ovat infrapuna–, savu–sumu- ja turvehoitosaunat. 

Rentoudu kylpylässä ja koe luonto ympärilläsi

Nowenen Spa-tiloista aukeaa upea luonto ympärilläsi. Koe palanen aidointa ja puhtainta Suomea kaikkina neljänä vuodenaikana.

Rauhoittavaan oleiluun altailla voi yhdistää energiaa antavia ja monipuolisia Spa-hoitoja. Tarjolla on mm. turvesauna ja turvehoitoja, suolahuone sekä huippukylmähoitoja.

Nowenen oman kylpylän metsälammen rannassa sijaitsee perinteinen suomalainen savusauna, jonka maine on kiirinyt maailmalle. Saunan henkeä kannattaa käydä tervehtimässä, onhan saunomisen perinne hyvinvointia ja rentoutumista parhaimmillaan. 

Tervetuloa hyvinvointimatkalle Noweneen kylpyläkaupunki Heinolaan, Päijät-Hämeen sydämeen.

 

Spa ja Saunat avoinna:

- perjantaisin klo 14-18

- lauantaisin klo 15-20

Järjestämme myös kerran kuussa Huippukylmä -110C hoitopäiviä perjantaisin 
klo 15–17. Seuraavat huippukylmän hoitopäivät perjantai 14.2. ja perjantai 13.3.

Tervetuloa lauantaisaunoihin ja huippukylmä-päiviin myös ilman varausta! 

RYHMÄVARAUKSET  MUILLE PÄIVILLE Puh. 044 7008820

Tutustu näistä painikkeista Nowenen palveluihin ja varaa mieleisin hoito, palvelu tai majoitusvaihtoehto.

Olemme iloisia myös soitostasi: puh. +358 44 700 8820. tai [email protected]

Pin It on Pinterest