+358 44 7008 820 [email protected]

Kokoukset, tapahtumat ja seminaarit yrityksille ja ryhmille

Lähellä luontoa ja suurkaupunkeja

Inspiroi henkilöstöäsi, asiakkaitasi tai liikekumppaneitasi luonnonkauniissa Heinolassa, jossa Hotelli Valo ja Nowene-hyvinvointikeskus sijaitsevat. Olet tervetullut rennosti viihtymään, aktiivisesti liikkumaan, tehokkaasti kokoustamaan sekä kokonaisvaltaisesti nauttimaan. Meillä yhdistyvät ainutlaatuiset majoitus-, ohjelma- ja hyvinvointipalvelut erinomaiseen sijaintiin luonnonkauniilla paikalla. Meille on helppo tulla. Sijaitsemme toimivien kulkuyhteyksien varrella.

Oletko tulossa kokoustamaan tai järjestämään tapahtumaa Päijät-Hämeen sydämeen? Meiltä saat viihdyttävää ohjelmaa ja laadukasta sisältöä kaikkiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Nowenessa kokoustamiseen voi liittyä esimerkiksi ohjattua ulkoilua tai ylellistä Nowene-aikaa, aktiivista tekemistä tai rentouttavaa akkujen lataamista. Räätälöimme palvelupaketit aina henkilömäärän, tapahtuman keston ja tavoitteiden mukaan, olitpa sitten päiväretkellä, pitämässä kokouspäivää metsämiljöössä tai järjestämässä risteilykokousta.

Majoitu tyylikkäästi

Nauti herkuista ja järjestä onnistunut kokous

1950-luvun tyyliin sisustetun Hotelli Valon on suunnitellut arkkitehti Martti Välikangas, joka tunnetaan myös Helsingin Käpylän kaupunginosan suunnitelijana. Hotelli Valo on kuuluisa Nowene-hyvinvointipalveluistaan, joissa yhdistyvät kylpylä Nordic Spa ja luonnolliset hoidot. Nordic Span voit saada kokonaan oman tiimisi käytöön.

 

Monipuoliset kokous- ja seminaaritilat isoille ja pienille tiimeille

Pyydä tarjous

Kokoustilamme ovat nykyaikaiset ja sopivat mainiosti neuvottelujen, seminaarien ja kurssien pitämiseen. Tilamme ja palvelukonseptimme on suunniteltu juuri tällaista käyttöä varten. Meiltä löytyy suuri auditorio 100 hengelle sekä useita pienempiä ryhmätyö-, workshop- ja fasilitointihuoneita ja avotiloja.

Ulkotiloissa, kuten pihasaunalla, oman järven rannnalla tai metsäaukealla voit järjestää elämyksellisempään ohjelmaa. Kaikista kokoustiloistamme löytyy hyvä perusvarustelu, ja järjestämme tarvittavat lisäfasiliteetit toiveittesi mukaan.

Esimerkki Nowene-kokouspakettiin sisältyvästä tarjoiluista:

 

  • Alkukahvit suolaisella kahvileivällä. Tarjoiluun kuuluu lisäksi hedelmiä ja tuoremehua.
  • Kevyt lounas, jälkiruokakahvi ja tohtorinnan kahvileipä.
  • Päiväkahvit talon perinteisellä, salaisen reseptin kahvileivällä
  • Nordic Spa:n Ahti ja Vellamo -virkistystarjottimet, Nowene – vesi
  • Runsas perinneillallinen

 

Pyydä tarjous vaihtoehdoista – meiltä löytyy ratkaisut kaikille budjeteille! Muistathan myös majoituspalvelumme Hotelli Valon puolella?

 

Ota yhteyttä

Pin It on Pinterest