+358 44 7008 820 [email protected]

Kokous- ja toimistotilat hyvinvointipalveluin, tapahtumat, seminaarit yrityksille ja ryhmille

Lähellä luontoa ja suurkaupunkeja
Inspiroi itseäsi, henkilöstöäsi, asiakkaitasi tai liikekumppaneitasi luonnonkauniissa Heinolassa, jossa Hotelli Valo ja Nowene-hyvinvointikeskus sijaitsevat. Olet tervetullut rennosti viihtymään, aktiivisesti liikkumaan, tehokkaasti kokoustamaan sekä kokonaisvaltaisesti nauttimaan. Meillä yhdistyvät ainutlaatuiset majoitus-, ohjelma- ja hyvinvointipalvelut erinomaiseen sijaintiin luonnonkauniilla paikalla. Meille on helppo tulla. Sijaitsemme toimivien kulkuyhteyksien varrella.
Voit vuokrata toimistotilat lyhyt- tai pitempiaikaiseen käyttöön hyvinvointipalveluin.
Oletko tulossa kokoustamaan tai järjestämään tapahtumaa Päijät-Hämeen sydämeen? Meiltä saat viihdyttävää ohjelmaa ja laadukasta sisältöä kaikkiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Nowenessa kokoustamiseen voi liittyä esimerkiksi ohjattua ulkoilua tai ylellistä Nowene-aikaa, aktiivista tekemistä tai rentouttavaa akkujen lataamista. Räätälöimme palvelupaketit aina henkilömäärän, tapahtuman keston ja tavoitteiden mukaan, olitpa sitten päiväretkellä, pitämässä kokouspäivää metsämiljöössä tai järjestämässä risteilykokousta.

Majoitu tyylikkäästi

Nauti herkuista ja järjestä onnistunut kokous

1950-luvun tyyliin sisustetun Hotelli Valon on suunnitellut arkkitehti Martti Välikangas, joka tunnetaan myös Helsingin Käpylän kaupunginosan suunnitelijana. Hotelli Valo on kuuluisa Nowene-hyvinvointipalveluistaan, joissa yhdistyvät kylpylä Nordic Spa ja luonnolliset hoidot. Nordic Span voit saada kokonaan oman tiimisi käytöön.

 

Monipuoliset kokous- ja seminaaritilat isoille ja pienille tiimeille

 
Pyydä tarjous
Kokoustilamme ovat nykyaikaiset ja sopivat mainiosti neuvottelujen, seminaarien ja kurssien pitämiseen. Tilamme ja palvelukonseptimme on suunniteltu juuri tällaista käyttöä varten. Meiltä löytyy suuri auditorio 100 hengelle sekä useita pienempiä ryhmätyö-, workshop- ja fasilitointihuoneita ja avotiloja.

Ulkotiloissa, kuten pihasaunalla, oman järven rannnalla tai metsäaukealla voit järjestää elämyksellisempään ohjelmaa. Kaikista kokoustiloistamme löytyy hyvä perusvarustelu, ja järjestämme tarvittavat lisäfasiliteetit toiveittesi mukaan.

Varaa toimisto- ja työskentelytiloja hyvinvointipalveluilla

 
Pyydä tarjous
Valolinnassa tarjolla työskentely-ympäristöä/toimistotiloja, missä voit yhdistää hyvinvointihetket kätevästi työpäivään. Pääset työpaikalta/toimistosta hissillä Nowene-Terveyskylpylän Hyvinvointikeskukseen, jossa fyysisiä aktiviteetteja sekä rentoutumismahdollisuudet.

Työpäivän voit aloittaa esimerkiksi kuntosalilla ja aamu-uinnilla. Päivän aikana voit aktivoida itseäsi 15 min. Spinning-heatillä tai ottaa 15 min. Relax-vesipatjahieronnan. Kylpylän Relax-niityllä voit viettää päivän hiljaisen hetken riippukeinussa ja virkistää ajatuksiasi.

“ELÄ IHTEES TYÖLLÄ PILLOO”

Valolinnassa on 25 erikokoista 15-25m2 toimistotilaa. Myös erikokoisia kokoustiloja 100 hlön auditoriotiloista pieniin kokoushuoneisiin. Alueen hotellissa voi yövyttää mahdollisia yritysvieraitasi.

TOIMISTOTILAT MAJOITUKSELLA
Sisältää:
-Työskentelytilan, majoituksen 1hh huone, aamiaisen, kuntosalin käytön ja vesipatjahieronnan.
– Viikkohinta 595€/viikko
– 1kk hinta 1500€/kk (työskentelytila, majoitus aamiaisella, kuntosalin käyttö ja vesipatjahieronta)

PÄIVÄTYÖSKENTELYTILAT
Sisältää:
– Päivätyöskentelytilan, kuntosalin käytön ja vesipatjahieronnan
– Lisäpalveluna aamiainen 10€/päivä
– Viikkohinta ilman aamiaista 420€/7vrk
– Viikkohinta aamiaisella 490€/7vrk
– 1kk hinta työskentelytilalle 900€/kk

 

Esimerkki Nowene-kokouspakettiin sisältyvästä tarjoiluista:

 

  • Alkukahvit suolaisella kahvileivällä. Tarjoiluun kuuluu lisäksi hedelmiä ja tuoremehua.
  • Kevyt lounas, jälkiruokakahvi ja tohtorinnan kahvileipä.
  • Päiväkahvit talon perinteisellä, salaisen reseptin kahvileivällä
  • Nordic Spa:n Ahti ja Vellamo -virkistystarjottimet, Nowene – vesi
  • Runsas perinneillallinen

 

Pyydä tarjous vaihtoehdoista – meiltä löytyy ratkaisut kaikille budjeteille! Muistathan myös majoituspalvelumme Hotelli Valon puolella?

 

Ota yhteyttä

Pin It on Pinterest