+358 44 7008 820 [email protected]

Mistä on Nowene tehty?

Valosta, vedestä, raikkaasta ilmasta ja luonnosta

Noweneen saapuessasi laskeudut keskelle aitoa suomalaista luontoa ja pohjoista hyvinvointielämystä. Nowenen ainutlaatuisuus muodostuu neljästä elementistä, jotka sinun pitää itse tulla kokemaan paikan päälle Heinolaan, Päijät-Hämeen sydämeen.

valo

Tiedätkö Pohjolan yöttömät yöt, tai oletko nähnyt kirkkaana hohtavan tähtitaivaan ja moniväriset revontulet? Nowenessa upeat luonnonvärit symbolisoivat positiivisia ja myönteisiä tunteita. Haluamme, että valo löytää kodin myös sinun sielustasi ja sydämestäsi. Meillä Nowenessa valo näyttää suunnan niin satunnaisille kulkijoille kuin pidempään vieraileville.

vesi

Vesi on kansantarujemme mukaan vanhin voitehista, ja sillä on merkittävä vaikutus ihmisen hyvinvointiin. Runsas raikkaan veden juominen puhdistaa kehon ja saa ihon voimaan hyvin.

Kuvittele mielessäsi järvensini ja aaltojen rauhoittava liplatus. Et varmaan ihmettele, että vesi ja vesihoidot ovat suomalaisen kansanperinteen mukaan parasta lääkettä keholle.

 

raikas ilma

Puhdas ilma on meille nowenelaisille suuri kiitollisuuden aihe. Suomen luonto hengittää meille raikasta happea ja tuo onnellisuutta elämään. 

Hengitän raikasta ilmaa ja olen olemassa. Keskityn kerrankin itseeni ja pysähdyn tähän hetkeen. Jaksan sitten taas antaa muille.

 

luonto

Nowene on kuin taru, mutta se on täyttä totta.

Vuodenaikojen mukaan elävä upea luontomme tarjoilee jokaiselle jotakin. Kesän vihreys ja kukkaloisto piintyvät verkkokalvoille, aivan kuten talven valkoinen kauneus lumivaippoineen ja pimenevät syysillat kynttilälyhtyineen. Omasta metsästämme löydät perinteisiä suomalaisia luonnonherkkuja villikukista marjoihin ja sieniin. Lähimetsän polut tarjoavat pieniä seikkailuja. 

Pin It on Pinterest